donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Lege olietank veroorzaakt rookontwikkeling onder motorkap auto Prinsenlaan Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De schrik zat er maandagmiddag goed in bij een automobiliste waarvan de auto plots begon te roken op de Prinsenlaan. Tijdens het afslaan merkte de vrouw op dat er rook onder haar motorkap vandaan kwam, toen zij de auto langs de kant had gezet belde zij het alarmnummer.

Brandweerlieden kwamen met spoed ter plaatse en constateerde dat er geen brand was, een lege olietank veroorzaakte flinke rookontwikkeling. Een automobilist die getuige was van het voorval heeft de vrouw en haar kinderen naar huis gebracht, het voertuig zal later worden opgehaald en worden gecontroleerd in een garage.

Foto’s : Joëy Heijstek

IMG_0955 IMG_0956 IMG_0957

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -