Lege olietank veroorzaakt rookontwikkeling onder motorkap auto Prinsenlaan Rotterdam

maandag 2 februari 2015 16:12

Rotterdam – De schrik zat er maandagmiddag goed in bij een automobiliste waarvan de auto plots begon te roken op de Prinsenlaan. Tijdens het afslaan merkte de vrouw op dat er rook onder haar motorkap vandaan kwam, toen zij de auto langs de kant had gezet belde zij het alarmnummer.

Brandweerlieden kwamen met spoed ter plaatse en constateerde dat er geen brand was, een lege olietank veroorzaakte flinke rookontwikkeling. Een automobilist die getuige was van het voorval heeft de vrouw en haar kinderen naar huis gebracht, het voertuig zal later worden opgehaald en worden gecontroleerd in een garage.

Foto’s : Joëy Heijstek

IMG_0955 IMG_0956 IMG_0957

 

0 reacties

Lege olietank veroorzaakt rookontwikkeling onder motorkap auto Prinsenlaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De schrik zat er maandagmiddag goed in bij een automobiliste waarvan de auto plots begon te roken op de Prinsenlaan. Tijdens het afslaan merkte de vrouw op dat er rook onder haar motorkap vandaan kwam, toen zij de auto langs de kant had gezet belde zij het alarmnummer.

Brandweerlieden kwamen met spoed ter plaatse en constateerde dat er geen brand was, een lege olietank veroorzaakte flinke rookontwikkeling. Een automobilist die getuige was van het voorval heeft de vrouw en haar kinderen naar huis gebracht, het voertuig zal later worden opgehaald en worden gecontroleerd in een garage.

Foto’s : Joëy Heijstek

IMG_0955 IMG_0956 IMG_0957

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!