Zwaargewonde na koolmonoxide vergiftiging Gerdesiaweg Rotterdam

maandag 2 februari 2015 19:26

Een man is maandagavond gewond geraakt door een lekkage van koolmonoxide. De hulpdiensten werden gemeld dat de man in zijn woning aan de Gerdesiaweg onwel was geworden. Ambulancemedewerkers hebben vervolgens de brandweer ingeschakeld. Die kwamen met spoed ter plaatse om in de woningen op koolmonoxide te meten.

In zes woningen werd er koolmonoxide gemeten. De bewoners van de panden zijn door de brandweer ontruimd. De man die onwel was geworden is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Acht bewoners zijn door de ambulance nagekeken. Voor zover bekend hoefden zij niet naar het ziekenhuis. De oorzaak van de lekkage is nog niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zwaargewonde na koolmonoxide vergiftiging Gerdesiaweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Een man is maandagavond gewond geraakt door een lekkage van koolmonoxide. De hulpdiensten werden gemeld dat de man in zijn woning aan de Gerdesiaweg onwel was geworden. Ambulancemedewerkers hebben vervolgens de brandweer ingeschakeld. Die kwamen met spoed ter plaatse om in de woningen op koolmonoxide te meten.

In zes woningen werd er koolmonoxide gemeten. De bewoners van de panden zijn door de brandweer ontruimd. De man die onwel was geworden is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Acht bewoners zijn door de ambulance nagekeken. Voor zover bekend hoefden zij niet naar het ziekenhuis. De oorzaak van de lekkage is nog niet bekend.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!