Aanslag met zware tas op spoedrijdende ambulance Westzeedijk Rotterdam

dinsdag 3 februari 2015 21:49

De bemanning van een spoedrijdende ambulance zijn dinsdagavond omstreeks half acht met de schrik vrij gekomen nadat het voertuig op de Westzeedijk met een zware tas werd bekogeld. Een man gooide volgens de brandweer een zware tas op de voorruit van de ambulance die daardoor compleet verbrijzelde. De ambulance reed op het moment van het incident met toeters en bellen en ongeveer 80 km/u richting een onwel persoon.

De goedgetrainde chauffeur wist de ambulance veilig aan de kant te zetten. De man kon door agenten worden aangehouden. Hij is aangehouden op verdenking van doodslag. De ambulancemedewerkers doen aangifte op het bureau. Wat de man bezielde is niet bekend. Een andere ambulance is naar de patiënt toegegaan.

Foto’s : Twitter Politie Eenheid Rotterdam

 

B88oO2aIcAADlUf B88oiRLIYAUhG7W

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Aanslag met zware tas op spoedrijdende ambulance Westzeedijk Rotterdam
Schrijver:

 

 

De bemanning van een spoedrijdende ambulance zijn dinsdagavond omstreeks half acht met de schrik vrij gekomen nadat het voertuig op de Westzeedijk met een zware tas werd bekogeld. Een man gooide volgens de brandweer een zware tas op de voorruit van de ambulance die daardoor compleet verbrijzelde. De ambulance reed op het moment van het incident met toeters en bellen en ongeveer 80 km/u richting een onwel persoon.

De goedgetrainde chauffeur wist de ambulance veilig aan de kant te zetten. De man kon door agenten worden aangehouden. Hij is aangehouden op verdenking van doodslag. De ambulancemedewerkers doen aangifte op het bureau. Wat de man bezielde is niet bekend. Een andere ambulance is naar de patiënt toegegaan.

Foto’s : Twitter Politie Eenheid Rotterdam

 

B88oO2aIcAADlUf B88oiRLIYAUhG7W

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!