Twee agenten lichtgewond na vechtpartij tijdens aanhouding Heegermeer Rotterdam

dinsdag 3 februari 2015 21:40

Twee agenten zijn dinsdagavond lichtgewond geraakt toen zij een verdachte wilden aanhouden op het Heegermeer. Een man had de deur van een woning ingetrapt en was de woning van zijn ex-vrouw binnen gegaan. De inmiddels gealarmeerde politie kwam ter plaatse en moest de man met veel moeite de woning uitzetten. Hij bleef zich echter verzetten en gebruikte zijn bus pepperspray. De man was nog steeds niet onder controle waarop en spoedassistentie werd gevraagd.

Door de spoedassistentie kwamen er veel extra eenheden ter plaatse waaronder de hondenbrigade. Uiteindelijk lukte het om de man aan te houden en naar het bureau te brengen. De vrouw raakte niet gewond. Tegen de man worden extra maatregelen genomen. Waarom hij zo agressief was is niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee agenten lichtgewond na vechtpartij tijdens aanhouding Heegermeer Rotterdam
Schrijver:

 

 

Twee agenten zijn dinsdagavond lichtgewond geraakt toen zij een verdachte wilden aanhouden op het Heegermeer. Een man had de deur van een woning ingetrapt en was de woning van zijn ex-vrouw binnen gegaan. De inmiddels gealarmeerde politie kwam ter plaatse en moest de man met veel moeite de woning uitzetten. Hij bleef zich echter verzetten en gebruikte zijn bus pepperspray. De man was nog steeds niet onder controle waarop en spoedassistentie werd gevraagd.

Door de spoedassistentie kwamen er veel extra eenheden ter plaatse waaronder de hondenbrigade. Uiteindelijk lukte het om de man aan te houden en naar het bureau te brengen. De vrouw raakte niet gewond. Tegen de man worden extra maatregelen genomen. Waarom hij zo agressief was is niet bekend.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!