Huis onbewoonbaar na brand in slaapkamer Libellenstraat Rotterdam

woensdag 4 februari 2015 00:35

Een woning aan de Libellenstraat in Rotterdam-Kralingen is onbewoonbaar geworden na een flinke brand in de slaapkamer. Een kind had een lampje mee naar bed genomen en dat was gaan branden.

Het kind werd op tijd wakker en waarschuwde zijn of haar ouders. Deze gingen direct naar buiten en belden de brandweer. Omdat deze op een steenworp afstand zit kon erger worden voorkomen. Het huis raakte wel dusdanig beschadigd dat ze de nacht elders moeten doorbrengen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Huis onbewoonbaar na brand in slaapkamer Libellenstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Een woning aan de Libellenstraat in Rotterdam-Kralingen is onbewoonbaar geworden na een flinke brand in de slaapkamer. Een kind had een lampje mee naar bed genomen en dat was gaan branden.

Het kind werd op tijd wakker en waarschuwde zijn of haar ouders. Deze gingen direct naar buiten en belden de brandweer. Omdat deze op een steenworp afstand zit kon erger worden voorkomen. Het huis raakte wel dusdanig beschadigd dat ze de nacht elders moeten doorbrengen.

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!