Man (18) gestoken door belager van jongetje Christiaan de Wetstraat Rotterdam

woensdag 4 februari 2015 22:41

Een 18-jarige man die een jongetje wilde helpen heeft het moeten bekopen met een snijwond van een mes. De man werd door een jongetje aangesproken op de Christiaan de Wetstraat dat hij werd achterna gezeten. De man wilde met de belager een gesprek aangaan maar werd gestoken.

Het Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse omdat het niet bekend was hoe het slachtoffer eraan toe was. In het ziekenhuis bleek het om een oppervlakkige snijwond te gaan. De politie wist een 17-jarige jongen aan te houden als verdachte. De politie is een onderzoek gestart.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (18) gestoken door belager van jongetje Christiaan de Wetstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Een 18-jarige man die een jongetje wilde helpen heeft het moeten bekopen met een snijwond van een mes. De man werd door een jongetje aangesproken op de Christiaan de Wetstraat dat hij werd achterna gezeten. De man wilde met de belager een gesprek aangaan maar werd gestoken.

Het Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse omdat het niet bekend was hoe het slachtoffer eraan toe was. In het ziekenhuis bleek het om een oppervlakkige snijwond te gaan. De politie wist een 17-jarige jongen aan te houden als verdachte. De politie is een onderzoek gestart.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!