zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Man (18) gestoken door belager van jongetje Christiaan de Wetstraat Rotterdam

- advertentie -

Een 18-jarige man die een jongetje wilde helpen heeft het moeten bekopen met een snijwond van een mes. De man werd door een jongetje aangesproken op de Christiaan de Wetstraat dat hij werd achterna gezeten. De man wilde met de belager een gesprek aangaan maar werd gestoken.

Het Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse omdat het niet bekend was hoe het slachtoffer eraan toe was. In het ziekenhuis bleek het om een oppervlakkige snijwond te gaan. De politie wist een 17-jarige jongen aan te houden als verdachte. De politie is een onderzoek gestart.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -