Dode na schietpartij De Mussetstraat Rotterdam

woensdag 4 februari 2015 00:20

Bij een schietpartij in de Mussetstraat in Rotterdam-Lombarijden is een man om het leven gekomen. Politieagenten kregen net na middernacht de melding dat er schoten waren gehoord. Ter plaatse troffen zij een slachtoffer aan die zwaargewond was door verwondingen in het bovenlichaam.


Diverse hulpverleners kwam met spoed ter plaatsen en verzorgen de man op dit moment. Al reanimerend werd het slachtoffer naar het ziekenhuis overgebracht. Daar overleed hij kort na zijn aankomst. De politie zette de omgeving groot af en forensische medewerkers hebben een onderzoek gestart.

Foto : Kevin Schenk meer op 112-rijnmond.nl

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode na schietpartij De Mussetstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Bij een schietpartij in de Mussetstraat in Rotterdam-Lombarijden is een man om het leven gekomen. Politieagenten kregen net na middernacht de melding dat er schoten waren gehoord. Ter plaatse troffen zij een slachtoffer aan die zwaargewond was door verwondingen in het bovenlichaam.


Diverse hulpverleners kwam met spoed ter plaatsen en verzorgen de man op dit moment. Al reanimerend werd het slachtoffer naar het ziekenhuis overgebracht. Daar overleed hij kort na zijn aankomst. De politie zette de omgeving groot af en forensische medewerkers hebben een onderzoek gestart.

Foto : Kevin Schenk meer op 112-rijnmond.nl

image

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!