zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Dode na schietpartij De Mussetstraat Rotterdam

- advertentie -

Bij een schietpartij in de Mussetstraat in Rotterdam-Lombarijden is een man om het leven gekomen. Politieagenten kregen net na middernacht de melding dat er schoten waren gehoord. Ter plaatse troffen zij een slachtoffer aan die zwaargewond was door verwondingen in het bovenlichaam.


Diverse hulpverleners kwam met spoed ter plaatsen en verzorgen de man op dit moment. Al reanimerend werd het slachtoffer naar het ziekenhuis overgebracht. Daar overleed hij kort na zijn aankomst. De politie zette de omgeving groot af en forensische medewerkers hebben een onderzoek gestart.

Foto : Kevin Schenk meer op 112-rijnmond.nl

image

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -