Flinke schade na ongeval tussen meerdere voertuigen Julianasluis Gouda

donderdag 5 februari 2015 22:28

Vanavond werden twee ambulances en meerdere politie eenheden opgeroepen voor een ongeval op de Julianasluis in Gouda.Ter plaatse bleek het iets verderop te zijn, op de Rotterdamseweg ter hoogte van de Schielands Hoge Zeedijk. Hier waren twee auto’s met elkaar in botsing gekomen met flinke schade tot gevolg.

Aangezien meerdere inzittenden van de voertuigen letsel leken te hebben opgelopen werden twee ambulances gestuurd. Uiteindelijk is er niemand vervoerd naar het ziekenhuis. Wel is in ieder geval één persoon ter plaatse behandeld aan een verwonding.

Een Mazda reed vanaf de Rotterdamseweg richting de Julianasluis en wilde linksaf de Schielands Hoge Zeedijk op slaan. Hierbij maakte de bestuurder een inschattingsfout met een tegemoetkomende auto die vervolgens tegen de zijkant van het afslaande voertuig botste. Deze kwam hierdoor tegen een paal tot stilstand en ook werd bij de klap een betonnen paal door midden gebroken.

Beide voertuigen liepen veel schade op door de aanrijding. Ook het wegdek lag vol met brokstukken. Een berger heeft de weg schoongeveegd en de voertuigen opgetakeld en afgevoerd waarna iedereen weer retour kon. Tijdens de afhandeling van het incident regelde de politie het verkeer over één rijstrook.

Foto’s & tekst: Marco van Bemmel

Ongeval GDA (1) [1600x1200] Ongeval GDA (8) [1600x1200] Ongeval GDA (17) [1600x1200] Ongeval GDA (22) [1600x1200]

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Flinke schade na ongeval tussen meerdere voertuigen Julianasluis Gouda
Schrijver:

 

 

Vanavond werden twee ambulances en meerdere politie eenheden opgeroepen voor een ongeval op de Julianasluis in Gouda.Ter plaatse bleek het iets verderop te zijn, op de Rotterdamseweg ter hoogte van de Schielands Hoge Zeedijk. Hier waren twee auto’s met elkaar in botsing gekomen met flinke schade tot gevolg.

Aangezien meerdere inzittenden van de voertuigen letsel leken te hebben opgelopen werden twee ambulances gestuurd. Uiteindelijk is er niemand vervoerd naar het ziekenhuis. Wel is in ieder geval één persoon ter plaatse behandeld aan een verwonding.

Een Mazda reed vanaf de Rotterdamseweg richting de Julianasluis en wilde linksaf de Schielands Hoge Zeedijk op slaan. Hierbij maakte de bestuurder een inschattingsfout met een tegemoetkomende auto die vervolgens tegen de zijkant van het afslaande voertuig botste. Deze kwam hierdoor tegen een paal tot stilstand en ook werd bij de klap een betonnen paal door midden gebroken.

Beide voertuigen liepen veel schade op door de aanrijding. Ook het wegdek lag vol met brokstukken. Een berger heeft de weg schoongeveegd en de voertuigen opgetakeld en afgevoerd waarna iedereen weer retour kon. Tijdens de afhandeling van het incident regelde de politie het verkeer over één rijstrook.

Foto’s & tekst: Marco van Bemmel

Ongeval GDA (1) [1600x1200] Ongeval GDA (8) [1600x1200] Ongeval GDA (17) [1600x1200] Ongeval GDA (22) [1600x1200]

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!