Gewonde na auto te water Schoonhovenseweg Stolwijk

donderdag 5 februari 2015 10:49

Even na middernacht rond 00:15 werden meerdere brandweervoertuigen, een ambulance en meerdere politie eenheden naar de Schoonhovenseweg – N207 in Stolwijk gestuurd voor een ongeval met beknelling ter hoogte van het Autofood tankstation. Echter is dit tankstation sinds een paar maanden een Esso pompstation.

De opgegeven locatie bleek niet helemaal juist, enkele honderden meters verderop, richting de Beijerschebocht lag een voertuig op zijn kop in de berm. Er bleek niemand bekneld te zitten waarna de brandweer al snel weer retour kon. De bestuurder kon zelf de ambulance in lopen en is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is bij ons niet bekend. Een berger heeft het voertuig weggetakeld waarna de N207 tussen Stolwijk en Beijersche binnen drie kwartier na de eerste melding alweer open kon.

Foto’s & tekst: Marco van Bemmel

image

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na auto te water Schoonhovenseweg Stolwijk
Schrijver:

 

 

Even na middernacht rond 00:15 werden meerdere brandweervoertuigen, een ambulance en meerdere politie eenheden naar de Schoonhovenseweg – N207 in Stolwijk gestuurd voor een ongeval met beknelling ter hoogte van het Autofood tankstation. Echter is dit tankstation sinds een paar maanden een Esso pompstation.

De opgegeven locatie bleek niet helemaal juist, enkele honderden meters verderop, richting de Beijerschebocht lag een voertuig op zijn kop in de berm. Er bleek niemand bekneld te zitten waarna de brandweer al snel weer retour kon. De bestuurder kon zelf de ambulance in lopen en is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is bij ons niet bekend. Een berger heeft het voertuig weggetakeld waarna de N207 tussen Stolwijk en Beijersche binnen drie kwartier na de eerste melding alweer open kon.

Foto’s & tekst: Marco van Bemmel

image

image

image

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!