Uitslaande brand na mogelijke explosie in flatwoning Koniginnelaan Vlaardingen

donderdag 5 februari 2015 10:54

In een woning aan de Koninginnelaan in Vlaardingen heeft donderdagmorgen een uitslaande brand gewoed na een mogelijke explosie. De brandweer trof bij het ter plaatse komen een fel ontwikkelde brand aan.

Besloten werd om de flat voor een groot gedeelte te ontruimen. De bewoners zijn elders opgevangen en voorzien van warme drank. De brandweer had het vuur snel onder controle. Team Brandonderzoek zal onderzoek naar de oorzaak van de brand. Mogelijk is een kapotte tv de oorzaak. Ten tijde van de brand was er niemand thuis en raakte er niemand gewond.

Foto : Rijnmondveilig

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Uitslaande brand na mogelijke explosie in flatwoning Koniginnelaan Vlaardingen
Schrijver:

 

 

In een woning aan de Koninginnelaan in Vlaardingen heeft donderdagmorgen een uitslaande brand gewoed na een mogelijke explosie. De brandweer trof bij het ter plaatse komen een fel ontwikkelde brand aan.

Besloten werd om de flat voor een groot gedeelte te ontruimen. De bewoners zijn elders opgevangen en voorzien van warme drank. De brandweer had het vuur snel onder controle. Team Brandonderzoek zal onderzoek naar de oorzaak van de brand. Mogelijk is een kapotte tv de oorzaak. Ten tijde van de brand was er niemand thuis en raakte er niemand gewond.

Foto : Rijnmondveilig

image

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!