donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Uitslaande brand na mogelijke explosie in flatwoning Koniginnelaan Vlaardingen

- advertentie -

In een woning aan de Koninginnelaan in Vlaardingen heeft donderdagmorgen een uitslaande brand gewoed na een mogelijke explosie. De brandweer trof bij het ter plaatse komen een fel ontwikkelde brand aan.

Besloten werd om de flat voor een groot gedeelte te ontruimen. De bewoners zijn elders opgevangen en voorzien van warme drank. De brandweer had het vuur snel onder controle. Team Brandonderzoek zal onderzoek naar de oorzaak van de brand. Mogelijk is een kapotte tv de oorzaak. Ten tijde van de brand was er niemand thuis en raakte er niemand gewond.

Foto : Rijnmondveilig

image

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -