zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Auto’s in brand Horvathweg Rotterdam

- advertentie -

Nabij het Sparta stadion zijn afgelopen vrijdagavond twee auto’s compleet uitgebrand. Een derde auto raakte door de brand behoorlijk beschadigd. Omdat er sprake was van een slecht waterwinningsgebied werd er een schuimblusvoertuig van de brandweer ter plaatse gevraagd.

De brandweer wist de auto’s uiteindelijk snel te blussen en kon voorkomen dat er meerdere voertuigen in brand vlogen. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. De politie doet onderzoek naar de toedracht. Bij een andere auto in de buurt bleek er te zijn ingebroken. In het Sparta stadion werd vanavond een wedstrijd gespeeld.

Foto : Kazerne Metaalhof

B9MZiswIgAENUf7

 

https://twitter.com/KazMTH/status/563822472945229824/p

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -