Auto’s in brand Horvathweg Rotterdam

vrijdag 6 februari 2015 23:28

Nabij het Sparta stadion zijn afgelopen vrijdagavond twee auto’s compleet uitgebrand. Een derde auto raakte door de brand behoorlijk beschadigd. Omdat er sprake was van een slecht waterwinningsgebied werd er een schuimblusvoertuig van de brandweer ter plaatse gevraagd.

De brandweer wist de auto’s uiteindelijk snel te blussen en kon voorkomen dat er meerdere voertuigen in brand vlogen. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. De politie doet onderzoek naar de toedracht. Bij een andere auto in de buurt bleek er te zijn ingebroken. In het Sparta stadion werd vanavond een wedstrijd gespeeld.

Foto : Kazerne Metaalhof

B9MZiswIgAENUf7

 

https://twitter.com/KazMTH/status/563822472945229824/p

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto’s in brand Horvathweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Nabij het Sparta stadion zijn afgelopen vrijdagavond twee auto’s compleet uitgebrand. Een derde auto raakte door de brand behoorlijk beschadigd. Omdat er sprake was van een slecht waterwinningsgebied werd er een schuimblusvoertuig van de brandweer ter plaatse gevraagd.

De brandweer wist de auto’s uiteindelijk snel te blussen en kon voorkomen dat er meerdere voertuigen in brand vlogen. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. De politie doet onderzoek naar de toedracht. Bij een andere auto in de buurt bleek er te zijn ingebroken. In het Sparta stadion werd vanavond een wedstrijd gespeeld.

Foto : Kazerne Metaalhof

B9MZiswIgAENUf7

 

https://twitter.com/KazMTH/status/563822472945229824/p

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!