zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Felle zolderbrand verwoest woning Van Weerden Poelmanstraat Zwijndrecht

- advertentie -

Een flinke brand heeft in de nacht van donderdag op vrijdag de zolder van een rijtjeshuis verwoest. De brand brak rond half vier uit in een woning aan de Van Weerden Poelmanstraat in Zwijndrecht. De brandweer die ter plaatse kwam trof een flinke brand aan en schaalde op naar grote brand.

Omdat de brand voor veel rookontwikkeling zorgde moesten naastgelegen woningen worden ontruimd. Deze bewoners werden tijdelijk elders opgevangen tot de brandweer met de bluswerkzaamheden klaar was. De bewoners van het getroffen pand kunnen niet meer terug. De schade aan de woning is fors.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -