Felle zolderbrand verwoest woning Van Weerden Poelmanstraat Zwijndrecht

vrijdag 6 februari 2015 07:42

Een flinke brand heeft in de nacht van donderdag op vrijdag de zolder van een rijtjeshuis verwoest. De brand brak rond half vier uit in een woning aan de Van Weerden Poelmanstraat in Zwijndrecht. De brandweer die ter plaatse kwam trof een flinke brand aan en schaalde op naar grote brand.

Omdat de brand voor veel rookontwikkeling zorgde moesten naastgelegen woningen worden ontruimd. Deze bewoners werden tijdelijk elders opgevangen tot de brandweer met de bluswerkzaamheden klaar was. De bewoners van het getroffen pand kunnen niet meer terug. De schade aan de woning is fors.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Felle zolderbrand verwoest woning Van Weerden Poelmanstraat Zwijndrecht
Schrijver:

 

 

Een flinke brand heeft in de nacht van donderdag op vrijdag de zolder van een rijtjeshuis verwoest. De brand brak rond half vier uit in een woning aan de Van Weerden Poelmanstraat in Zwijndrecht. De brandweer die ter plaatse kwam trof een flinke brand aan en schaalde op naar grote brand.

Omdat de brand voor veel rookontwikkeling zorgde moesten naastgelegen woningen worden ontruimd. Deze bewoners werden tijdelijk elders opgevangen tot de brandweer met de bluswerkzaamheden klaar was. De bewoners van het getroffen pand kunnen niet meer terug. De schade aan de woning is fors.

 

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!