Handhaving en politie pakken jongerenoverlast parkeergarage de Terp stevig aan

vrijdag 6 februari 2015 23:20

Capelle aan den IJssel – Medewerkers van handhaving en politie zijn sinds enige tijd bezig om de overlast van jongeren in de parkeergarage van Winkelcentrum de Terp stevig aan te pakken. Veel bewoners hebben hun beklag gedaan bij de gemeente vanwege de vele hangjongeren die irritant rond blijven hangen in de garage van het winkelcentrum.

Dagelijks wordt er meerdere malen door de medewerkers van handhaving en de politie opgetreden tegen de jongeren. Ze worden verzocht om elders een onderkomen te zoeken en de garage te verlaten. Na een aantal waarschuwingen zorgt er een bekeuring. Ook degene die zwerfafval laten slingeren gaan op de bon. Daarnaast moeten zijn hun rommel gewoon netjes opruimen.

De overlast van de jongeren onder het winkelcentrum staat in de Ergernis Top 5 van de gemeente. Deze top 5 heeft de hoofdprioriteit van de handhavers om deze feiten weg te nemen. Dit doen zij door eerst het gesprek aan te gaan met de overlastgevers. Willen zij dan nog niet luisteren dan volgt er een bekeuring.

Wilt u weten waar uw handhavers zich mee bezig houden? Volg hen dan op Twitter!

B9L-GOtCYAAYH5m

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Handhaving en politie pakken jongerenoverlast parkeergarage de Terp stevig aan
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Medewerkers van handhaving en politie zijn sinds enige tijd bezig om de overlast van jongeren in de parkeergarage van Winkelcentrum de Terp stevig aan te pakken. Veel bewoners hebben hun beklag gedaan bij de gemeente vanwege de vele hangjongeren die irritant rond blijven hangen in de garage van het winkelcentrum.

Dagelijks wordt er meerdere malen door de medewerkers van handhaving en de politie opgetreden tegen de jongeren. Ze worden verzocht om elders een onderkomen te zoeken en de garage te verlaten. Na een aantal waarschuwingen zorgt er een bekeuring. Ook degene die zwerfafval laten slingeren gaan op de bon. Daarnaast moeten zijn hun rommel gewoon netjes opruimen.

De overlast van de jongeren onder het winkelcentrum staat in de Ergernis Top 5 van de gemeente. Deze top 5 heeft de hoofdprioriteit van de handhavers om deze feiten weg te nemen. Dit doen zij door eerst het gesprek aan te gaan met de overlastgevers. Willen zij dan nog niet luisteren dan volgt er een bekeuring.

Wilt u weten waar uw handhavers zich mee bezig houden? Volg hen dan op Twitter!

B9L-GOtCYAAYH5m

 

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!