Hennepkwekerij opgerold door politie Bouvigne Capelle a/d IJssel

vrijdag 6 februari 2015 20:10

De politie heeft vrijdagmiddag een hennepkwekerij ontdekt in een woning aan de Bouvigne. Agenten gingen ter plaatse nadat er een melding was gemaakt. In de woning troffen zij een kwekerij aan die volop in bedrijf bleek te zijn. In een kast lagen de inmiddels verse henneptoppen nog te drogen.

De politie stelde een onderzoek in, samen met Joulz werd de elektriciteit die illegaal getapt bleek te zijn afgesloten. Een speciaal bedrijf heeft de kwekerij ontruimd.

Foto : Wijkagent Marcel Kerseboom

B9LNJ3DCMAAg0Pq

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Hennepkwekerij opgerold door politie Bouvigne Capelle a/d IJssel
Schrijver:

 

 

De politie heeft vrijdagmiddag een hennepkwekerij ontdekt in een woning aan de Bouvigne. Agenten gingen ter plaatse nadat er een melding was gemaakt. In de woning troffen zij een kwekerij aan die volop in bedrijf bleek te zijn. In een kast lagen de inmiddels verse henneptoppen nog te drogen.

De politie stelde een onderzoek in, samen met Joulz werd de elektriciteit die illegaal getapt bleek te zijn afgesloten. Een speciaal bedrijf heeft de kwekerij ontruimd.

Foto : Wijkagent Marcel Kerseboom

B9LNJ3DCMAAg0Pq

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!