Mannen beroofd van geld tijdens pinnen Stadshart Zoetermeer

vrijdag 6 februari 2015 23:59

Twee personen zijn vrijdagavond beroofd van hun net gepinde geld bij een pinautomaat in het Stadshart van Zoetermeer. De twee waren geld aan het pinnen toen zij plots door twee anderen werden bedreigd  met een vuurwapen.

De politie kwam met spoed ter plaatse en startte een klopjacht naar de verdachten. Zij konden tot zover bekend niemand aanhouden. Over het signalement van de twee verdachten is nog geen duidelijkheid. De politie roept getuigen op om zich te melden.

Foto’s : Sander van den Berg PBA Zoetermeer

DSC_0004kl DSC_0005kl DSC_0008kl

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Mannen beroofd van geld tijdens pinnen Stadshart Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Twee personen zijn vrijdagavond beroofd van hun net gepinde geld bij een pinautomaat in het Stadshart van Zoetermeer. De twee waren geld aan het pinnen toen zij plots door twee anderen werden bedreigd  met een vuurwapen.

De politie kwam met spoed ter plaatse en startte een klopjacht naar de verdachten. Zij konden tot zover bekend niemand aanhouden. Over het signalement van de twee verdachten is nog geen duidelijkheid. De politie roept getuigen op om zich te melden.

Foto’s : Sander van den Berg PBA Zoetermeer

DSC_0004kl DSC_0005kl DSC_0008kl

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!