Taxichauffeur gewond na mishandeling en vervolgens beroofd van taxi Heemraadssingel Rotterdam

vrijdag 6 februari 2015 06:44

Een taxichauffeur is in de nacht van donderdag op vrijdag mishandeld en daardoor gewond geraakt nadat hij werd overvallen op de Heemraadssingel. De chauffeur werd gewond op straat aangetroffen maar zou wel aanspreekbaar zijn.

Na de overval waren de overvallers er vandoor gegaan met de taxi van de chauffeur. Een Mobiel Medisch Team vanuit Amsterdam was eveneens opgeroepen om ambulancepersoneel bij te staan. Het is niet bekend of zij ook daadwerkelijk ter plaatse zijn gekomen. De man is naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. De politie doet onderzoek naar de overval.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Taxichauffeur gewond na mishandeling en vervolgens beroofd van taxi Heemraadssingel Rotterdam
Schrijver:

 

 

Een taxichauffeur is in de nacht van donderdag op vrijdag mishandeld en daardoor gewond geraakt nadat hij werd overvallen op de Heemraadssingel. De chauffeur werd gewond op straat aangetroffen maar zou wel aanspreekbaar zijn.

Na de overval waren de overvallers er vandoor gegaan met de taxi van de chauffeur. Een Mobiel Medisch Team vanuit Amsterdam was eveneens opgeroepen om ambulancepersoneel bij te staan. Het is niet bekend of zij ook daadwerkelijk ter plaatse zijn gekomen. De man is naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. De politie doet onderzoek naar de overval.

 

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!