donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Taxichauffeur gewond na mishandeling en vervolgens beroofd van taxi Heemraadssingel Rotterdam

- advertentie -

Een taxichauffeur is in de nacht van donderdag op vrijdag mishandeld en daardoor gewond geraakt nadat hij werd overvallen op de Heemraadssingel. De chauffeur werd gewond op straat aangetroffen maar zou wel aanspreekbaar zijn.

Na de overval waren de overvallers er vandoor gegaan met de taxi van de chauffeur. Een Mobiel Medisch Team vanuit Amsterdam was eveneens opgeroepen om ambulancepersoneel bij te staan. Het is niet bekend of zij ook daadwerkelijk ter plaatse zijn gekomen. De man is naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. De politie doet onderzoek naar de overval.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -