zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Bewoner gewond door steekincident, dader gaat ervandoor met televisie Rotterdam-Zuidwijk

- advertentie -

Een bewoner van een huis aan de Slinge is zaterdagochtend gewond geraakt als gevolg van een steekpartij. De bewoner kreeg het aan de stok met een man en een vrouw die zijn woning waren binnengekomen. De man had een mes bij zich en verwondde de bewoner aan zijn hand tijdens een ruzie.

Daarna ging het duo ervandoor met de televisie van het slachtoffer. Agenten konden niet veel later de man en vrouw in de omgeving aanhouden. De bewoner moest voor behandeling naar het ziekenhuis worden gebracht.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -