Bewoner gewond door steekincident, dader gaat ervandoor met televisie Rotterdam-Zuidwijk

zaterdag 7 februari 2015 19:32

Een bewoner van een huis aan de Slinge is zaterdagochtend gewond geraakt als gevolg van een steekpartij. De bewoner kreeg het aan de stok met een man en een vrouw die zijn woning waren binnengekomen. De man had een mes bij zich en verwondde de bewoner aan zijn hand tijdens een ruzie.

Daarna ging het duo ervandoor met de televisie van het slachtoffer. Agenten konden niet veel later de man en vrouw in de omgeving aanhouden. De bewoner moest voor behandeling naar het ziekenhuis worden gebracht.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bewoner gewond door steekincident, dader gaat ervandoor met televisie Rotterdam-Zuidwijk
Schrijver:

 

 

Een bewoner van een huis aan de Slinge is zaterdagochtend gewond geraakt als gevolg van een steekpartij. De bewoner kreeg het aan de stok met een man en een vrouw die zijn woning waren binnengekomen. De man had een mes bij zich en verwondde de bewoner aan zijn hand tijdens een ruzie.

Daarna ging het duo ervandoor met de televisie van het slachtoffer. Agenten konden niet veel later de man en vrouw in de omgeving aanhouden. De bewoner moest voor behandeling naar het ziekenhuis worden gebracht.

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!