donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Brandweer haalt op bijzondere manier patient uit woning Charlie Parkerrode Zoetermeer

- advertentie -

De brandweer heeft op een wel heel bijzondere manier een patient uit een woning gehaald. Een persoon was onwel geworden en had dringend medische hulp nodig. Naast twee ambulances en een traumahelikopter kwam ook de brandweer ter plaatse.

De persoon moest horizontaal uit de woning worden gehaald. Normaliter gaat de brancard op het bakje van de ladderwagen, maar door de beperkte ruimte was dat op dit moment niet mogelijk. Er werd een alternatieve manier gezocht en de persoon werd in een redbak geplaatst en vastgemaakt. Met touwen werd de persoon richting de grond begeleid. Daarna is deze met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Foto’s : Sander van den Berg

DSC_0029kl DSC_0038kl

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -