Gewonde bij uitslaande woningbrand Dillenburgplein Ridderkerk

zaterdag 7 februari 2015 22:29

Ridderkerk – In een woning op het Dillenburgplein heeft zaterdagavond een korte maar felle brand gewoed. Brandweerlieden kwamen met spoed ter plaatse nadat er meerdere meldingen binnen kwamen van de brand, ter plaatse bleek deze uitslaand te zijn, eveneens was niet bekend of er nog iemand in de woning aanwezig was.

Uiteindelijk is één persoon overgebracht naar het ziekenhuis na het inademen van rook. Omliggende woningen zijn door de brandweer ontruimd, ook is er een controle uitgevoerd op het dak. Door de brand is de woning op de tweede verdieping onbewoonbaar verklaard, naar de oorzaak van de brand is een nader onderzoek ingesteld.

Foto’s : 

DSC_0210kl DSC_0213kl DSC_0214kl DSC_0224kl DSC_0226kl DSC_0229kl DSC_0233kl

 

0 reacties

Gewonde bij uitslaande woningbrand Dillenburgplein Ridderkerk
Schrijver:

 

 

Ridderkerk – In een woning op het Dillenburgplein heeft zaterdagavond een korte maar felle brand gewoed. Brandweerlieden kwamen met spoed ter plaatse nadat er meerdere meldingen binnen kwamen van de brand, ter plaatse bleek deze uitslaand te zijn, eveneens was niet bekend of er nog iemand in de woning aanwezig was.

Uiteindelijk is één persoon overgebracht naar het ziekenhuis na het inademen van rook. Omliggende woningen zijn door de brandweer ontruimd, ook is er een controle uitgevoerd op het dak. Door de brand is de woning op de tweede verdieping onbewoonbaar verklaard, naar de oorzaak van de brand is een nader onderzoek ingesteld.

Foto’s : 

DSC_0210kl DSC_0213kl DSC_0214kl DSC_0224kl DSC_0226kl DSC_0229kl DSC_0233kl

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!