dinsdag, januari 18, 2022
4.4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Politiehelikopter assisteert bij zoekactie inbrekers Pagninistraat Capelle a/d IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Diverse eenheden van de politie hebben een zoekactie ingesteld in de omgeving van de Pagninistraat na een poging tot woninginbraak. Drie daders sloegen op de vlucht nadat zij betrapt werden, in de omgeving werden twee verdachte aangehouden waarna de zoekactie naar de derde verdachte werd voortgezet.

Een politiehelikopter zoekt in de omgeving mee naar de derde verdachte die richting de Mac Donalds op het Rhijnspoor is gerend. De verdachte is opvallend lang en draagt donkere kleding, de politie verzoekt contact op te nemen indien u informatie heeft die van belang kan zijn.

Foto : Marcel Kerseboom | Politie eenheid Rotterdam

B9RC-DWCEAAaNVk

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -