Zeer grote brand in schuren Oude Weerlaan Hillegom

zaterdag 7 februari 2015 08:28

In een pand ( meerdere schuren aan elkaar ) aan de Oude Weerlaan in Hillegom is vanavond laat brand uitgebroken. Bij aankomst van de eerste brandweerwagens bleek het te gaan om een uitslaande brand.

De brandweer schaalde op naar code zeer grote brand. Het korps van Hillegom kreeg bij de bestrijding van de brand assistentie uit Sassenheim, Rijnsburg, Leiden, Gouda en Waddinxveen. Ook vanuit de regio Kennemerland kwam er assistentie. De korpsen van Bennebroek en Nieuw-Vennep werden ook opgeroepen. Door de grote inzet van de brandweer was het vuur snel onder controle.

Foto’s & Tekst: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_2760kl IMG_2769kl IMG_2784kl IMG_2787kl IMG_2803kl IMG_2809kl IMG_2821kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zeer grote brand in schuren Oude Weerlaan Hillegom
Schrijver:

 

 

In een pand ( meerdere schuren aan elkaar ) aan de Oude Weerlaan in Hillegom is vanavond laat brand uitgebroken. Bij aankomst van de eerste brandweerwagens bleek het te gaan om een uitslaande brand.

De brandweer schaalde op naar code zeer grote brand. Het korps van Hillegom kreeg bij de bestrijding van de brand assistentie uit Sassenheim, Rijnsburg, Leiden, Gouda en Waddinxveen. Ook vanuit de regio Kennemerland kwam er assistentie. De korpsen van Bennebroek en Nieuw-Vennep werden ook opgeroepen. Door de grote inzet van de brandweer was het vuur snel onder controle.

Foto’s & Tekst: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_2760kl IMG_2769kl IMG_2784kl IMG_2787kl IMG_2803kl IMG_2809kl IMG_2821kl

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!