donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Auto’s mogelijk in brand gestoken Bachplein Schiedam

- advertentie -

Op het Bachplein in Schiedam zijn in de nacht van zaterdag op zondag meerdere auto’s door brand verwoest. De brandweer kwam met spoed ter plaatse maar het kwaad was al geschied. Vier auto’s waren niet meer redden door de brand.

De brandweer bluste de voertuigen de  politie zette na de bluswerkzaamheden de auto’s af. Er wordt onderzocht of de brand is aangestoken. Niet veel later werd er ook een brandende auto aangetroffen op het Henriette Bosmanplein. Ook dit voertuig zal worden onderzocht.

Foto : Twitter Wijkagent Kees Koopmans

https://twitter.com/C_Koopmans/status/564249549666263041/

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -