Auto’s mogelijk in brand gestoken Bachplein Schiedam

zondag 8 februari 2015 11:31

Op het Bachplein in Schiedam zijn in de nacht van zaterdag op zondag meerdere auto’s door brand verwoest. De brandweer kwam met spoed ter plaatse maar het kwaad was al geschied. Vier auto’s waren niet meer redden door de brand.

De brandweer bluste de voertuigen de  politie zette na de bluswerkzaamheden de auto’s af. Er wordt onderzocht of de brand is aangestoken. Niet veel later werd er ook een brandende auto aangetroffen op het Henriette Bosmanplein. Ook dit voertuig zal worden onderzocht.

Foto : Twitter Wijkagent Kees Koopmans

https://twitter.com/C_Koopmans/status/564249549666263041/

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto’s mogelijk in brand gestoken Bachplein Schiedam
Schrijver:

 

 

Op het Bachplein in Schiedam zijn in de nacht van zaterdag op zondag meerdere auto’s door brand verwoest. De brandweer kwam met spoed ter plaatse maar het kwaad was al geschied. Vier auto’s waren niet meer redden door de brand.

De brandweer bluste de voertuigen de  politie zette na de bluswerkzaamheden de auto’s af. Er wordt onderzocht of de brand is aangestoken. Niet veel later werd er ook een brandende auto aangetroffen op het Henriette Bosmanplein. Ook dit voertuig zal worden onderzocht.

Foto : Twitter Wijkagent Kees Koopmans

https://twitter.com/C_Koopmans/status/564249549666263041/

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!