Tientallen bewoners geëvacueerd door autobrand Heuvellaan Gouda

zondag 8 februari 2015 11:23

Ongeveer 50 bewoners aan de Heuvellaan zijn zondagmorgen vroeg omstreeks zes uur ontruimd vanwege een autobrand onder hun appartementencomplex. Bij aankomst van de brandweer stonden er meerdere voertuigen in de brand. De brand verspreidde zich snel en zette inmiddels ook het plafond voor een gedeelte in de brand.

Doordat de brandweer met meerdere voertuigen en daardoor dus meer mankracht ter plaatse was gekomen kon de brand snel worden geblust. Wel moesten er in de garage flink wat sloopwerkzaamheden worden uitgevoerd. Om alles te kunnen blussen moest het plafond van de garage voor een groot gedeelte worden gesloopt.

De politie heeft de garage afgezet om een sporenonderzoek te kunnen dan naar de oorzaak van de brand. De bewoners konden na de brand hun woningen weer in.

Foto’s : Darinca Gerritsen

image_00001 image_00002 image_00003 image_00004 image_00005 image_00006 image_00007

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Tientallen bewoners geëvacueerd door autobrand Heuvellaan Gouda
Schrijver:

 

 

Ongeveer 50 bewoners aan de Heuvellaan zijn zondagmorgen vroeg omstreeks zes uur ontruimd vanwege een autobrand onder hun appartementencomplex. Bij aankomst van de brandweer stonden er meerdere voertuigen in de brand. De brand verspreidde zich snel en zette inmiddels ook het plafond voor een gedeelte in de brand.

Doordat de brandweer met meerdere voertuigen en daardoor dus meer mankracht ter plaatse was gekomen kon de brand snel worden geblust. Wel moesten er in de garage flink wat sloopwerkzaamheden worden uitgevoerd. Om alles te kunnen blussen moest het plafond van de garage voor een groot gedeelte worden gesloopt.

De politie heeft de garage afgezet om een sporenonderzoek te kunnen dan naar de oorzaak van de brand. De bewoners konden na de brand hun woningen weer in.

Foto’s : Darinca Gerritsen

image_00001 image_00002 image_00003 image_00004 image_00005 image_00006 image_00007

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!