Politie vind verlaten auto met kogelgaten Moersveld Rotterdam

maandag 9 februari 2015 20:13

Maandagavond hebben agenten aan het Moersveld in Rotterdam een voertuig aangetroffen met meerdere kogelinslagen. De politie werd op de hoogte gebracht door getuigen. Er werden geen gewonden aangetroffen in de auto. De politie kreeg de melding van de schietpartij binnen aan het Schoonveld. Mogelijk is de schutter er vandoor gegaan in een donkere auto, aldus de politie. Uit onderzoek moet blijken van wie de auto is en wat er precies is gebeurd. Het aantal kogelgaten wilde de woordvoerster niet zeggen. “Maar het is niet zo dat hij doorzeefd is.”

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie vind verlaten auto met kogelgaten Moersveld Rotterdam
Schrijver:

 

 

Maandagavond hebben agenten aan het Moersveld in Rotterdam een voertuig aangetroffen met meerdere kogelinslagen. De politie werd op de hoogte gebracht door getuigen. Er werden geen gewonden aangetroffen in de auto. De politie kreeg de melding van de schietpartij binnen aan het Schoonveld. Mogelijk is de schutter er vandoor gegaan in een donkere auto, aldus de politie. Uit onderzoek moet blijken van wie de auto is en wat er precies is gebeurd. Het aantal kogelgaten wilde de woordvoerster niet zeggen. “Maar het is niet zo dat hij doorzeefd is.”

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!