donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Politie lost waarschuwingsschoten na achtervolging Capelle-West

- advertentie -

De politie heeft in de wijk Capelle-West drie autodieven aangehouden. Agenten zagen op de Fascinatioboulevard een auto rijden die gestolen bleek te zijn. Er werd direct een achtervolging gestart die richting Capelle-West en ‘s-Gravenland ging.

Op de Naereboutrede stopten de verdachten en gingen er te voet vandoor. Door het lossen van een waarschuwingsschot konden er drie worden aangehouden. De auto van de mannen is in beslag genomen en zal op diefstal worden gecontroleerd. Er raakte niemand gewond.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -