Politie lost waarschuwingsschoten na achtervolging Capelle-West

dinsdag 10 februari 2015 10:48

De politie heeft in de wijk Capelle-West drie autodieven aangehouden. Agenten zagen op de Fascinatioboulevard een auto rijden die gestolen bleek te zijn. Er werd direct een achtervolging gestart die richting Capelle-West en ‘s-Gravenland ging.

Op de Naereboutrede stopten de verdachten en gingen er te voet vandoor. Door het lossen van een waarschuwingsschot konden er drie worden aangehouden. De auto van de mannen is in beslag genomen en zal op diefstal worden gecontroleerd. Er raakte niemand gewond.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie lost waarschuwingsschoten na achtervolging Capelle-West
Schrijver:

 

 

De politie heeft in de wijk Capelle-West drie autodieven aangehouden. Agenten zagen op de Fascinatioboulevard een auto rijden die gestolen bleek te zijn. Er werd direct een achtervolging gestart die richting Capelle-West en ‘s-Gravenland ging.

Op de Naereboutrede stopten de verdachten en gingen er te voet vandoor. Door het lossen van een waarschuwingsschot konden er drie worden aangehouden. De auto van de mannen is in beslag genomen en zal op diefstal worden gecontroleerd. Er raakte niemand gewond.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!