Scooter- en fietsendieven genekt door cameratoezicht Dordtselaan Rotterdam

dinsdag 10 februari 2015 09:02

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag twee scooterdieven meteen in de kraag kunnen grijpen. Twee jongens wilden op de Dordtselaan een een scooter stelen maar waren even vergeten dat er camerabewaking in de straat hangt. Toen het duo bezig was met het slot te forceren kwam er ondertussen een politie-eenheid ter plaatse.

Toen de scooterdieven de politiewagen zagen wilden ze een poging doen om weg te rennen. Echter liepen zij direct in de handen van de agenten. Niet veel later deed de camerabewaking een fietsendief de das om. Ook deze kon worden aangehouden. Alle drie de verdachten zitten vast op het bureau.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Scooter- en fietsendieven genekt door cameratoezicht Dordtselaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag twee scooterdieven meteen in de kraag kunnen grijpen. Twee jongens wilden op de Dordtselaan een een scooter stelen maar waren even vergeten dat er camerabewaking in de straat hangt. Toen het duo bezig was met het slot te forceren kwam er ondertussen een politie-eenheid ter plaatse.

Toen de scooterdieven de politiewagen zagen wilden ze een poging doen om weg te rennen. Echter liepen zij direct in de handen van de agenten. Niet veel later deed de camerabewaking een fietsendief de das om. Ook deze kon worden aangehouden. Alle drie de verdachten zitten vast op het bureau.

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!