zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Scooter- en fietsendieven genekt door cameratoezicht Dordtselaan Rotterdam

- advertentie -

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag twee scooterdieven meteen in de kraag kunnen grijpen. Twee jongens wilden op de Dordtselaan een een scooter stelen maar waren even vergeten dat er camerabewaking in de straat hangt. Toen het duo bezig was met het slot te forceren kwam er ondertussen een politie-eenheid ter plaatse.

Toen de scooterdieven de politiewagen zagen wilden ze een poging doen om weg te rennen. Echter liepen zij direct in de handen van de agenten. Niet veel later deed de camerabewaking een fietsendief de das om. Ook deze kon worden aangehouden. Alle drie de verdachten zitten vast op het bureau.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -