VERMISSINGS ALERT – Wie weet waar Benjamin (3) uit Rotterdam verblijft

dinsdag 10 februari 2015 23:22

Wie weet waar deze 3-jarige Benjamin is gebleven. Benjamin is vanmorgen samen met zijn biologische vader gezien in de metro richting Schiedam.

De jongen komt uit Rotterdam-Oost en de politie maakt zich zorgen over zijn welzijn. Mogelijk heeft de vader de jongen aan het ouderlijk gezag van zijn moeder onttrokken. Weet u waar hij verblijft, twijfel niet en bel met 112.

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

VERMISSINGS ALERT – Wie weet waar Benjamin (3) uit Rotterdam verblijft
Schrijver:

 

 

Wie weet waar deze 3-jarige Benjamin is gebleven. Benjamin is vanmorgen samen met zijn biologische vader gezien in de metro richting Schiedam.

De jongen komt uit Rotterdam-Oost en de politie maakt zich zorgen over zijn welzijn. Mogelijk heeft de vader de jongen aan het ouderlijk gezag van zijn moeder onttrokken. Weet u waar hij verblijft, twijfel niet en bel met 112.

image

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!