Wegvervoer Ongeval Letsel Willem de Zwijgerlaan – Leiden

dinsdag 10 februari 2015 15:14

Leiden – De politie en ambulancedienst werden maandagavond omstreeks 21:45 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Willem de Zwijgerlaan in Leiden.

Ter plaatse had een eenzijdig ongeval plaatsgevonden met een personenauto. De bestuurder van de personenauto was door nog onbekende oorzaak van de weg geschoten waarna hij tegen een lantaarnpaal aan reed en op het fietspad tot stilstand kwam. De bijrijder is door het ambulancepersoneel ter plaatse gecontroleerd. De persoon is later ook voor controle vervoerd naar het ziekenhuis. Het voertuig is door het ongeval fors beschadigd geraakt. Een berger zal ter plaatse komen om de personenauto te bergen.

Foto’s & Tekst: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_2964
IMG_2966
IMG_2968
IMG_2970
IMG_2972
IMG_2974
IMG_2975
IMG_2976

 

0 reacties

Wegvervoer Ongeval Letsel Willem de Zwijgerlaan – Leiden
Schrijver:

 

 

Leiden – De politie en ambulancedienst werden maandagavond omstreeks 21:45 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Willem de Zwijgerlaan in Leiden.

Ter plaatse had een eenzijdig ongeval plaatsgevonden met een personenauto. De bestuurder van de personenauto was door nog onbekende oorzaak van de weg geschoten waarna hij tegen een lantaarnpaal aan reed en op het fietspad tot stilstand kwam. De bijrijder is door het ambulancepersoneel ter plaatse gecontroleerd. De persoon is later ook voor controle vervoerd naar het ziekenhuis. Het voertuig is door het ongeval fors beschadigd geraakt. Een berger zal ter plaatse komen om de personenauto te bergen.

Foto’s & Tekst: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_2964
IMG_2966
IMG_2968
IMG_2970
IMG_2972
IMG_2974
IMG_2975
IMG_2976

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!