Brand in slooppand Kapoenstraat Dirksland

woensdag 11 februari 2015 07:20

Een flinke brand heeft afgelopen woensdagavond de bewoners uit de Kapoenstraat in het dorpje Dirksland wakker gehouden. De brand was ontstaan op de bovenste etage van een slooppand en zorgde voor flink wat overlast.

De brandweer had moeite om het pand te betreden doordat deze was vergrendeld. Eenmaal boven kon de brand worden geblust. Met behulp van een hoogwerker konden de laatste smeulende resten worden geblust. De oorzaak van de brand is nog niet bekend, maar brandstichting wordt niet uitgesloten.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand in slooppand Kapoenstraat Dirksland
Schrijver:

 

 

Een flinke brand heeft afgelopen woensdagavond de bewoners uit de Kapoenstraat in het dorpje Dirksland wakker gehouden. De brand was ontstaan op de bovenste etage van een slooppand en zorgde voor flink wat overlast.

De brandweer had moeite om het pand te betreden doordat deze was vergrendeld. Eenmaal boven kon de brand worden geblust. Met behulp van een hoogwerker konden de laatste smeulende resten worden geblust. De oorzaak van de brand is nog niet bekend, maar brandstichting wordt niet uitgesloten.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!