donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Brand in slooppand Kapoenstraat Dirksland

- advertentie -

Een flinke brand heeft afgelopen woensdagavond de bewoners uit de Kapoenstraat in het dorpje Dirksland wakker gehouden. De brand was ontstaan op de bovenste etage van een slooppand en zorgde voor flink wat overlast.

De brandweer had moeite om het pand te betreden doordat deze was vergrendeld. Eenmaal boven kon de brand worden geblust. Met behulp van een hoogwerker konden de laatste smeulende resten worden geblust. De oorzaak van de brand is nog niet bekend, maar brandstichting wordt niet uitgesloten.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -