Man en vrouw aangehouden na vondst hennepkwekerij Cauberg Capelle a/d IJssel

woensdag 11 februari 2015 21:15

Medewerkers van Handhaving en Politie hebben woensdag aan het einde van de middag een hennepkwekerij ontdekt. Bij handhaving was een melding binnengekomen van stankoverlast waarop er een onderzoek werd ingesteld. Handhavers gingen kijken bij de woning aan het Cauberg en troffen een verdachte situatie aan. Zij schakelden de hulp van de politie in om de woning te betreden.

Binnen werd er een hennepkwekerij aangetroffen, en kon de politie een man en een vrouw aanhouden.  In de woning bleken 130 hennepplanten aanwezig te zijn en was er sprake van illegale stroomdiefstal. De man en vrouw zijn overgebracht naar het bureau. Inmiddels is de ontmanteling van de kwekerij gestart.

Foto’s : Handhaving Capelle

AlwlT8f3FOxmi5lrLC9of5J-WP_E9udHmcSHunBGIRYe AiacRH7flBW1cz_vyCWJls3qhtipeeMDQlp6G-6H9mcV AnJhWIJDh10qQOYE6tHNzKMG_WvzUfxmt576LzIoYOu3 AsP2RBDA0AGuV9dB61O-SmHx3BjJbldLBlQwYf0MIKaA AmvLmWnNaxxqxmS5V54-knZEoyJFG2dF0cpoGY40Txqm Auyjk8bar5p3NXiNnduzv96zrxtyiOGZw-Zf2stahamA

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man en vrouw aangehouden na vondst hennepkwekerij Cauberg Capelle a/d IJssel
Schrijver:

 

 

Medewerkers van Handhaving en Politie hebben woensdag aan het einde van de middag een hennepkwekerij ontdekt. Bij handhaving was een melding binnengekomen van stankoverlast waarop er een onderzoek werd ingesteld. Handhavers gingen kijken bij de woning aan het Cauberg en troffen een verdachte situatie aan. Zij schakelden de hulp van de politie in om de woning te betreden.

Binnen werd er een hennepkwekerij aangetroffen, en kon de politie een man en een vrouw aanhouden.  In de woning bleken 130 hennepplanten aanwezig te zijn en was er sprake van illegale stroomdiefstal. De man en vrouw zijn overgebracht naar het bureau. Inmiddels is de ontmanteling van de kwekerij gestart.

Foto’s : Handhaving Capelle

AlwlT8f3FOxmi5lrLC9of5J-WP_E9udHmcSHunBGIRYe AiacRH7flBW1cz_vyCWJls3qhtipeeMDQlp6G-6H9mcV AnJhWIJDh10qQOYE6tHNzKMG_WvzUfxmt576LzIoYOu3 AsP2RBDA0AGuV9dB61O-SmHx3BjJbldLBlQwYf0MIKaA AmvLmWnNaxxqxmS5V54-knZEoyJFG2dF0cpoGY40Txqm Auyjk8bar5p3NXiNnduzv96zrxtyiOGZw-Zf2stahamA

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!