Meisje (15) door politie uit prostitutie gehaald in Rotterdam

woensdag 11 februari 2015 14:59

Een speciaal getraind politieteam heeft een 15-jarig meisje uit de handen van een 20-jarige pooier weten te halen. Het meisje werkte als prostituee voor de jongen. Agenten kwamen de zaak op het spoor toen zij een seksadvertentie in de krant zagen.

Het team twijfelde niet en maakte een afspraak voor een zogenoemde cardate. Tijdens deze date merkte de politie dat het meisje wel erg jong was. Onderzoek in de omgeving leidde tot de aanhouding van de man die in de auto zat te wachten. Het meisje is opgevangen in een instelling voor vrouwen die het slachtoffer zijn van mensenhandel.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Meisje (15) door politie uit prostitutie gehaald in Rotterdam
Schrijver:

 

 

Een speciaal getraind politieteam heeft een 15-jarig meisje uit de handen van een 20-jarige pooier weten te halen. Het meisje werkte als prostituee voor de jongen. Agenten kwamen de zaak op het spoor toen zij een seksadvertentie in de krant zagen.

Het team twijfelde niet en maakte een afspraak voor een zogenoemde cardate. Tijdens deze date merkte de politie dat het meisje wel erg jong was. Onderzoek in de omgeving leidde tot de aanhouding van de man die in de auto zat te wachten. Het meisje is opgevangen in een instelling voor vrouwen die het slachtoffer zijn van mensenhandel.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!