Snelweg A15/A16 knooppunt Ridderkerk afgesloten na éénzijdig ongeval

woensdag 11 februari 2015 07:04

Door een ongeval woensdagmorgen is de verbindingsweg vanuit Gorinchem A15 naar de A16 richting Ridderkerk afgesloten geweest door een ongeval. Bij het ongeval waren geen andere partijen betrokken maar de schade is aanzienlijk.

Door het ongeval moesten weggebruikers vanuit Gorinchem eerst richting Rotterdam-Zuid. Daar konden zij keren om alsnog hun weg richting Breda te vervolgen. Een takelbedrijf heeft het voertuig weggesleept. Het is niet bekend of er gewonden zijn gevallen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Snelweg A15/A16 knooppunt Ridderkerk afgesloten na éénzijdig ongeval
Schrijver:

 

 

Door een ongeval woensdagmorgen is de verbindingsweg vanuit Gorinchem A15 naar de A16 richting Ridderkerk afgesloten geweest door een ongeval. Bij het ongeval waren geen andere partijen betrokken maar de schade is aanzienlijk.

Door het ongeval moesten weggebruikers vanuit Gorinchem eerst richting Rotterdam-Zuid. Daar konden zij keren om alsnog hun weg richting Breda te vervolgen. Een takelbedrijf heeft het voertuig weggesleept. Het is niet bekend of er gewonden zijn gevallen.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!