zondag, november 28, 2021
0.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Snelweg A15/A16 knooppunt Ridderkerk afgesloten na éénzijdig ongeval

- advertentie -

Door een ongeval woensdagmorgen is de verbindingsweg vanuit Gorinchem A15 naar de A16 richting Ridderkerk afgesloten geweest door een ongeval. Bij het ongeval waren geen andere partijen betrokken maar de schade is aanzienlijk.

Door het ongeval moesten weggebruikers vanuit Gorinchem eerst richting Rotterdam-Zuid. Daar konden zij keren om alsnog hun weg richting Breda te vervolgen. Een takelbedrijf heeft het voertuig weggesleept. Het is niet bekend of er gewonden zijn gevallen.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -