Wederom een dode bij schietpartij Leerdamhof Amsterdam-Zuidoost

woensdag 11 februari 2015 07:15

Een man is in de nacht van dinsdag op woensdag om het leven gekomen door een dodelijk schietpartij op het Leerdamhof. Omstreeks 01:50 uur kreeg de politie de melding van een schietpartij. Een man werd zwaargewond aangetroffen maar hulp mocht niet meer baten.

Het is de zoveelste moord in korte tijd. Amsterdam wordt sinds 2012 geteisterd door een hoop liquidaties in de onderwereld. Nagenoeg alle slachtoffers waren bekend bij de politie vanwege criminele activiteiten. Het is niet bekend of ook deze schietpartij iets met de liquidatiegolf te maken heeft.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Wederom een dode bij schietpartij Leerdamhof Amsterdam-Zuidoost
Schrijver:

 

 

Een man is in de nacht van dinsdag op woensdag om het leven gekomen door een dodelijk schietpartij op het Leerdamhof. Omstreeks 01:50 uur kreeg de politie de melding van een schietpartij. Een man werd zwaargewond aangetroffen maar hulp mocht niet meer baten.

Het is de zoveelste moord in korte tijd. Amsterdam wordt sinds 2012 geteisterd door een hoop liquidaties in de onderwereld. Nagenoeg alle slachtoffers waren bekend bij de politie vanwege criminele activiteiten. Het is niet bekend of ook deze schietpartij iets met de liquidatiegolf te maken heeft.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!