Politie onderzoekt schietincident Wilgenlei Rotterdam

vrijdag 13 februari 2015 23:01

Rotterdam – De politie heeft vrijdagavond een onderzoek ingesteld na een schietincident op de Wilgenlei in Rotterdam Schiebroek. Wat zich exact heeft afgespeeld is niet bekend, ook is niet bekend of er iemand gewond is geraakt. Agenten hebben een plaats delict gevormd en zullen diverse sporen veiligstellen. Uit onderzoek zal moeten blijken wat zich heeft afgespeeld.

 

0 reacties

Politie onderzoekt schietincident Wilgenlei Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft vrijdagavond een onderzoek ingesteld na een schietincident op de Wilgenlei in Rotterdam Schiebroek. Wat zich exact heeft afgespeeld is niet bekend, ook is niet bekend of er iemand gewond is geraakt. Agenten hebben een plaats delict gevormd en zullen diverse sporen veiligstellen. Uit onderzoek zal moeten blijken wat zich heeft afgespeeld.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!