Dode na bedrijfsongeval Radiostraat Rotterdam

vrijdag 13 februari 2015 12:03

Bij een bedrijfsongeval in de Radiostraat in Rotterdam is iemand zwaargewond geraakt. In eerste instantie rukte er alleen een ambulance uit, maar ter plaatse bleek de situatie ernstiger te zijn. De brandweer en traumahelikopter rukten uit voor een reanimatie.

Het slachtoffer kwam tussen wal en schip terecht en raakte daardoor zwaargewond aan onder andere zijn hoofd. De hulpdiensten konden echter niet voorkomen dat hij kwam te overlijden.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode na bedrijfsongeval Radiostraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Bij een bedrijfsongeval in de Radiostraat in Rotterdam is iemand zwaargewond geraakt. In eerste instantie rukte er alleen een ambulance uit, maar ter plaatse bleek de situatie ernstiger te zijn. De brandweer en traumahelikopter rukten uit voor een reanimatie.

Het slachtoffer kwam tussen wal en schip terecht en raakte daardoor zwaargewond aan onder andere zijn hoofd. De hulpdiensten konden echter niet voorkomen dat hij kwam te overlijden.

 

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!