Automobilist raakt te water Kleiweg Rotterdam

zaterdag 14 februari 2015 13:24

Rotterdam – De schrik zat er zaterdagmiddag bij een automobilist goed in nadat deze met zijn voertuig op de Kleiweg door nog onbekende oorzaak te water raakte. De hulpdiensten werden gealarmeerd voor het eenzijdige ongeval wat ter hoogte van het Sint Franciscus Gasthuis had plaats gevonden, zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

Een bergingsbedrijf zal ter plaatse komen om het voertuig weer op het droge te krijgen. Het overige verkeer heeft tot nu toe geen hinder ondervonden door het ongeval.

 

0 reacties

Automobilist raakt te water Kleiweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De schrik zat er zaterdagmiddag bij een automobilist goed in nadat deze met zijn voertuig op de Kleiweg door nog onbekende oorzaak te water raakte. De hulpdiensten werden gealarmeerd voor het eenzijdige ongeval wat ter hoogte van het Sint Franciscus Gasthuis had plaats gevonden, zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

Een bergingsbedrijf zal ter plaatse komen om het voertuig weer op het droge te krijgen. Het overige verkeer heeft tot nu toe geen hinder ondervonden door het ongeval.

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!