Automobilist rijdt plantsoen in Zijlbaan Leiderdorp

zaterdag 14 februari 2015 14:35

Leiderdorp – De politie en de ambulancedienst werden vanmorgen omstreeks half 10 gealarmeerd voor een ongeval op de Zijlbaan ter hoogte van de Leenbakker in Leiderdorp. Ter plaatse had een eenzijdig ongeval met een personenauto plaatsgevonden. De bestuurder van het voertuig was door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren waarna hij in een plantsoen tot stilstand kwam.

De bestuurder van het voertuig is ter plaatse door het ambulancepersoneel gecontroleerd, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. De bestuurder is door de politie voor verhoor meegenomen naar het bureau. Het voertuig raakte door het ongeval zwaar beschadigd. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is op dit moment nog niet geheel duidelijk.

Foto’s & Tekst: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_2992

 

0 reacties

Automobilist rijdt plantsoen in Zijlbaan Leiderdorp
Schrijver:

 

 

Leiderdorp – De politie en de ambulancedienst werden vanmorgen omstreeks half 10 gealarmeerd voor een ongeval op de Zijlbaan ter hoogte van de Leenbakker in Leiderdorp. Ter plaatse had een eenzijdig ongeval met een personenauto plaatsgevonden. De bestuurder van het voertuig was door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren waarna hij in een plantsoen tot stilstand kwam.

De bestuurder van het voertuig is ter plaatse door het ambulancepersoneel gecontroleerd, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. De bestuurder is door de politie voor verhoor meegenomen naar het bureau. Het voertuig raakte door het ongeval zwaar beschadigd. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is op dit moment nog niet geheel duidelijk.

Foto’s & Tekst: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_2992

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!