Gewonde na ongeval tussen scooter en auto John F Kennedylaan Rotterdam

zaterdag 14 februari 2015 23:44

Zaterdagavond 14 februari is de opzittende van een scooter gewond geraakt door een ongeval op de John F Kennedylaan. Een automobilist zag de scooter over het hoofd en schepte deze toen de weg werd overgestoken. Omdat men dacht dat het slachtoffer er ernstig aan toe zou zijn werd er ook een Mobiel Medisch Team ter plaatse gevraagd.

Na aankomst van de 1e ambulance bleek dit niet nodig. Het slachtoffer kond door de ambulancemedewerkers worden behandeld. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Mogelijk heeft één van de twee het rode licht genegeerd. Het slachtoffer is voor verdere behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

DSC_5368kl DSC_5372kl DSC_5378kl DSC_5382kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na ongeval tussen scooter en auto John F Kennedylaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Zaterdagavond 14 februari is de opzittende van een scooter gewond geraakt door een ongeval op de John F Kennedylaan. Een automobilist zag de scooter over het hoofd en schepte deze toen de weg werd overgestoken. Omdat men dacht dat het slachtoffer er ernstig aan toe zou zijn werd er ook een Mobiel Medisch Team ter plaatse gevraagd.

Na aankomst van de 1e ambulance bleek dit niet nodig. Het slachtoffer kond door de ambulancemedewerkers worden behandeld. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Mogelijk heeft één van de twee het rode licht genegeerd. Het slachtoffer is voor verdere behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

DSC_5368kl DSC_5372kl DSC_5378kl DSC_5382kl

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!