Brandje in schoorsteen van woning Alkenlaan Capelle aan den IJssel

zondag 15 februari 2015 00:12

De brandweer moest op de avond van Valentijnsdag uitrukken voor een woningbrand aan de Alkenlaan in Capelle aan den IJssel. Ter plaatse bleek het te gaan om een schoorsteenbrand. De haard was romantisch aangestoken, maar in plaats van wat gezelligheid stonden er al gauw acht brandweermannen voor de deur.

De schoorsteen bleek toch niet Valentijns-proef en de brandweer ging met een hoogwerker naar boven om de schoorsteen te ramoneuren. Hierdoor wordt de schoorsteen schoon geveegd en kunnen de smeulende resten beneden in een bak worden opgevangen. De schade is beperkt gebleven tot de schoorsteen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

 

DSC_5396kl DSC_5406KL

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandje in schoorsteen van woning Alkenlaan Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

De brandweer moest op de avond van Valentijnsdag uitrukken voor een woningbrand aan de Alkenlaan in Capelle aan den IJssel. Ter plaatse bleek het te gaan om een schoorsteenbrand. De haard was romantisch aangestoken, maar in plaats van wat gezelligheid stonden er al gauw acht brandweermannen voor de deur.

De schoorsteen bleek toch niet Valentijns-proef en de brandweer ging met een hoogwerker naar boven om de schoorsteen te ramoneuren. Hierdoor wordt de schoorsteen schoon geveegd en kunnen de smeulende resten beneden in een bak worden opgevangen. De schade is beperkt gebleven tot de schoorsteen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

 

DSC_5396kl DSC_5406KL

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!