Man overvalt snackbar aan de Aleidastraat in Schiedam

zondag 15 februari 2015 02:15

SCHIEDAM – Zaterdag avond heeft er een overval plaatsgevonden op een snackbar in Schiedam. De man kwam een snackbar op de Aleidastraat binnen en bedreigde het personeel met een mes. De verdachte is gevlucht zonder buit. De politie heeft een onderzoek gestart naar de dader.

 

0 reacties

Man overvalt snackbar aan de Aleidastraat in Schiedam
Schrijver:

 

 

SCHIEDAM – Zaterdag avond heeft er een overval plaatsgevonden op een snackbar in Schiedam. De man kwam een snackbar op de Aleidastraat binnen en bedreigde het personeel met een mes. De verdachte is gevlucht zonder buit. De politie heeft een onderzoek gestart naar de dader.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!