Man zwaargewond door brand in woning Amelandseplein Rotterdam

zondag 15 februari 2015 14:24

Rotterdam – Door een felle brand in een woning op het Amelandseplein is een man in de nacht van zaterdag op zondag zwaargewond geraakt. Brandweerlieden kwamen met spoed ter plaatse na de melding, hier werd de man en enkele huisdieren uit het pand gered. Met ernstige verwondingen is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis. hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend, hier zal de politie een nader onderzoek naar instellen.

 

0 reacties

Man zwaargewond door brand in woning Amelandseplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Door een felle brand in een woning op het Amelandseplein is een man in de nacht van zaterdag op zondag zwaargewond geraakt. Brandweerlieden kwamen met spoed ter plaatse na de melding, hier werd de man en enkele huisdieren uit het pand gered. Met ernstige verwondingen is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis. hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend, hier zal de politie een nader onderzoek naar instellen.

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!