Medische Noodsituatie Geestweg Roelofarendsveen

maandag 16 februari 2015 11:43

Roelofarendsveen – De hulpdiensten zijn vanmorgen omstreeks half 10 uitgerukt voor een medische noodsituatie in een woning aan de Geestweg in Roelofarendsveen. Het trauma team uit Amsterdam werd hiervoor ook gealarmeerd, en zijn met de auto ter plaatse gekomen waarna zij medische assistentie hebben verleend.

Foto’s & Tekst: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_3028
IMG_3038
IMG_3039
IMG_3040
IMG_3041

 

1 Reactie

  1. wmgg

    Ik wens stiefmoeder het aller slechtste toe. Sluit haar vader ook maar een tijdje op. Hij heeft alles laten gebeuren. Wat een misselijke en laffe mensen.

Medische Noodsituatie Geestweg Roelofarendsveen
Schrijver:

 

 

Roelofarendsveen – De hulpdiensten zijn vanmorgen omstreeks half 10 uitgerukt voor een medische noodsituatie in een woning aan de Geestweg in Roelofarendsveen. Het trauma team uit Amsterdam werd hiervoor ook gealarmeerd, en zijn met de auto ter plaatse gekomen waarna zij medische assistentie hebben verleend.

Foto’s & Tekst: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_3028
IMG_3038
IMG_3039
IMG_3040
IMG_3041

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!