Afgevallen Lading Hoge Rijndijk Zoeterwoude

dinsdag 17 februari 2015 14:54

Zoeterwoude – Een vrachtwagenchauffeur is dinsdagmorgen rond 08:30 uur op de Hoge Rijndijk ter hoogte van de meubelboulevard in Zoeterwoude een deel van lading verloren. De chauffeur vervoerde glasplaten. Door nog onbekende oorzaak is dit van de trailer gevallen en op het wegdek gekomen. Hierdoor lag er veel glas op het wegdek. De Hoge Rijndijk is ten tijde van het incident afgesloten geweest voor al het verkeer. Het verkeer werd omgeleid via de meubelboulevard. Hoe de lading er af kon vallen is bij ons onbekend.

Foto’s & Tekst: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_3072
IMG_3073
IMG_3074
IMG_3075
IMG_3076
IMG_3078

 

0 reacties

Afgevallen Lading Hoge Rijndijk Zoeterwoude
Schrijver:

 

 

Zoeterwoude – Een vrachtwagenchauffeur is dinsdagmorgen rond 08:30 uur op de Hoge Rijndijk ter hoogte van de meubelboulevard in Zoeterwoude een deel van lading verloren. De chauffeur vervoerde glasplaten. Door nog onbekende oorzaak is dit van de trailer gevallen en op het wegdek gekomen. Hierdoor lag er veel glas op het wegdek. De Hoge Rijndijk is ten tijde van het incident afgesloten geweest voor al het verkeer. Het verkeer werd omgeleid via de meubelboulevard. Hoe de lading er af kon vallen is bij ons onbekend.

Foto’s & Tekst: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_3072
IMG_3073
IMG_3074
IMG_3075
IMG_3076
IMG_3078

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!