Vrouw overleden na ongeval met vrachtwagen Zwart Janstraat Rotterdam

dinsdag 17 februari 2015 10:48

Bij een ernstig ongeval op de Zwart Janstraat in Rotterdam tussen een fietster en een vrachtwagen is een vrouw om het leven gekomen. Mogelijk heeft de vrachtwagenchauffeur de vrouw op de fiets over het hoofd gezien waarna ze werd overreden.

Eerste hulp van het ter plaatse gekomen medisch personeel en de brandweer mocht niet meer baten. Ze overleed vrijwel direct aan haar verwondingen. De Zwart Janstraat is ter hoogte van de 1e Pijnackerstraat afgesloten voor het verkeer.

Eventuele getuigen worden opgevangen door de politie. De politie onderzoekt de toedracht van het noodlottige ongeluk.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw overleden na ongeval met vrachtwagen Zwart Janstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Bij een ernstig ongeval op de Zwart Janstraat in Rotterdam tussen een fietster en een vrachtwagen is een vrouw om het leven gekomen. Mogelijk heeft de vrachtwagenchauffeur de vrouw op de fiets over het hoofd gezien waarna ze werd overreden.

Eerste hulp van het ter plaatse gekomen medisch personeel en de brandweer mocht niet meer baten. Ze overleed vrijwel direct aan haar verwondingen. De Zwart Janstraat is ter hoogte van de 1e Pijnackerstraat afgesloten voor het verkeer.

Eventuele getuigen worden opgevangen door de politie. De politie onderzoekt de toedracht van het noodlottige ongeluk.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!