Wegvervoer Ongeval Letsel Willem de Zwijgerlaan Leiden

dinsdag 17 februari 2015 14:51

Leiden – De politie en de ambulancedienst werden vanmorgen rond de klok van 08:00 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Willem de Zwijgerlaan in Leiden. Ter plaatse had een kop-staart botsing plaatsgevonden. Het aanwezige ambulancepersoneel heeft ter plaatse een persoon nagekeken, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. Beide voertuigen liepen materiele schade op. De politie heeft de betrokkenen geholpen bij het invullen van het schade formulier.

Foto’s & Tekst: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_3055
IMG_3056

 

0 reacties

Wegvervoer Ongeval Letsel Willem de Zwijgerlaan Leiden
Schrijver:

 

 

Leiden – De politie en de ambulancedienst werden vanmorgen rond de klok van 08:00 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Willem de Zwijgerlaan in Leiden. Ter plaatse had een kop-staart botsing plaatsgevonden. Het aanwezige ambulancepersoneel heeft ter plaatse een persoon nagekeken, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. Beide voertuigen liepen materiele schade op. De politie heeft de betrokkenen geholpen bij het invullen van het schade formulier.

Foto’s & Tekst: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_3055
IMG_3056

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!