Autobrand Raadhuislaan Mijnsheerenland

Date:

Share post:

Mijnsheerenland – Op woensdag 18 februari gingen rond etenstijd de piepers van de vrijwilligers van de brandweer Mijnsheerenland-Westmaas voor een autobrand aan de Raadhuislaan in Mijnsheerenland, eigenaren van de auto zagen plotseling rook onder de motorkap van de BMW vandaan komen en hebben hierop de brandweer gebeld. Zij hadden met twee brandblussers zelf een bluspoging ondernomen en uiteindelijk 112 gebeld. Hierop kwam de brandweer met spoed terplaatse en zij constateerden dat er nog iets (na)smeulde in het motorcompartiment. Na dit geblust te hebben is de accu losgekoppeld om te voorkomen dat er weer iets zou gaan branden.

Foto’s & Tekst: Dave Minderman

- Advertisement -

DSC_0130
DSC_0133
DSC_0134
DSC_0136
DSC_0139

- Advertisement -

Gerelateerd