Verwarde man in woning houdt hulpdiensten bezig Vliedbergstraat Hellevoetsluis

woensdag 18 februari 2015 12:19

Een verwarde man in een woning aan de Vliedbergstraat in Hellevoetsluis heeft de hulpdiensten een geruime tijd bezig gehouden. Een woordvoerder van de politie vertelde aan Nieuws op Beeld dat de man dreigde zichzelf iets aan te doen. Om het zekere voor het onzekere te nemen, met het incident van de Moddermanstraat in Rotterdam in het achterhoofd namen de hulpdiensten diverse maatregelen.

Een brandweerploeg stond paraat om in te kunnen grijpen als er iets zou gebeuren. Een onderhandelaar van de politie kwam ter plaatse om met de man te praten. Een arrestatieteam werd in kennis gesteld om eventueel te assisteren. De man was vooral aan het schreeuwen volgens de woordvoerder van de politie. Niet veel later kon hij door agenten worden aangehouden en was het gevaar geweken.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verwarde man in woning houdt hulpdiensten bezig Vliedbergstraat Hellevoetsluis
Schrijver:

 

 

Een verwarde man in een woning aan de Vliedbergstraat in Hellevoetsluis heeft de hulpdiensten een geruime tijd bezig gehouden. Een woordvoerder van de politie vertelde aan Nieuws op Beeld dat de man dreigde zichzelf iets aan te doen. Om het zekere voor het onzekere te nemen, met het incident van de Moddermanstraat in Rotterdam in het achterhoofd namen de hulpdiensten diverse maatregelen.

Een brandweerploeg stond paraat om in te kunnen grijpen als er iets zou gebeuren. Een onderhandelaar van de politie kwam ter plaatse om met de man te praten. Een arrestatieteam werd in kennis gesteld om eventueel te assisteren. De man was vooral aan het schreeuwen volgens de woordvoerder van de politie. Niet veel later kon hij door agenten worden aangehouden en was het gevaar geweken.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!