Flinke brand in Chalet op Camping Breekade Krimpen aan den IJssel (video)

woensdag 18 februari 2015 02:34

In een chalet op de Camping Breekade gelegen aan de Breekade in Krimpen aan den IJssel heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een flinke brand gewoed. De brandweer kreeg omstreeks 01.00 uur de melding dat er brand zou woedden in één van de chalets. Ter plaatse troffen zij een flinke brand aan de achterzijde van een dubbele chalet aan. 

Door de rookontwikkeling raakte er één persoon gewond, deze is voor controle naar het ziekenhuis gebracht om een foto te laten maken op klachten als rookinhalatie. De brandweer schaalde op naar middelbrand om met meerdere brandweermensen de brand te kunnen blussen. Een extra brandweerploeg uit Ouderkerk aan den IJssel assisteerde de brandweer in Krimpen aan den IJssel.

Omdat er sprake was van een slechte bluswatervoorziening, is het schuimblusvoertuig van de brandweer in Rotterdam Prins Alexander ter plaatse gevraagd. Deze heeft een enorme watervoorraad bij zich zodat de tankautospuiten voorzien kunnen worden van nieuw bluswater. De brandweer is een geruime tijd bezig geweest om de brand te blussen. Daarvoor moesten zijn sloopwerkzaamheden verrichten. Waardoor de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto’s : Jeffrey Jacobs Video : Wendy van Viegen

DSC_5464kl DSC_5470kl DSC_5462kl DSC_5437kl DSC_5439kl DSC_5441kl DSC_5444kl DSC_5449kl DSC_5453kl DSC_5458kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Flinke brand in Chalet op Camping Breekade Krimpen aan den IJssel (video)
Schrijver:

 

 

In een chalet op de Camping Breekade gelegen aan de Breekade in Krimpen aan den IJssel heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een flinke brand gewoed. De brandweer kreeg omstreeks 01.00 uur de melding dat er brand zou woedden in één van de chalets. Ter plaatse troffen zij een flinke brand aan de achterzijde van een dubbele chalet aan. 

Door de rookontwikkeling raakte er één persoon gewond, deze is voor controle naar het ziekenhuis gebracht om een foto te laten maken op klachten als rookinhalatie. De brandweer schaalde op naar middelbrand om met meerdere brandweermensen de brand te kunnen blussen. Een extra brandweerploeg uit Ouderkerk aan den IJssel assisteerde de brandweer in Krimpen aan den IJssel.

Omdat er sprake was van een slechte bluswatervoorziening, is het schuimblusvoertuig van de brandweer in Rotterdam Prins Alexander ter plaatse gevraagd. Deze heeft een enorme watervoorraad bij zich zodat de tankautospuiten voorzien kunnen worden van nieuw bluswater. De brandweer is een geruime tijd bezig geweest om de brand te blussen. Daarvoor moesten zijn sloopwerkzaamheden verrichten. Waardoor de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto’s : Jeffrey Jacobs Video : Wendy van Viegen

DSC_5464kl DSC_5470kl DSC_5462kl DSC_5437kl DSC_5439kl DSC_5441kl DSC_5444kl DSC_5449kl DSC_5453kl DSC_5458kl

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!