Gewonde na steekpartij Kabeljauwsestraat Rotterdam

woensdag 18 februari 2015 14:33

Woensdagmiddag is een persoon gewond geraakt na een steekpartij in de Kabeljauwsestraat in Rotterdam. Een ambulance kwam ter plaatse voor het slachtoffer. Het mobiel medisch team was wel opgeroepen maar niet ter plaatse gekomen.

Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Waardoor het steekincident is niet bekend. Vermoedelijk is er een ruzie aan vooraf gegaan. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

DSC_5488kl DSC_5484kl DSC_5475kl DSC_5472kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na steekpartij Kabeljauwsestraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Woensdagmiddag is een persoon gewond geraakt na een steekpartij in de Kabeljauwsestraat in Rotterdam. Een ambulance kwam ter plaatse voor het slachtoffer. Het mobiel medisch team was wel opgeroepen maar niet ter plaatse gekomen.

Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Waardoor het steekincident is niet bekend. Vermoedelijk is er een ruzie aan vooraf gegaan. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

DSC_5488kl DSC_5484kl DSC_5475kl DSC_5472kl

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!