Man (38) op straat voor moskee lokaal neergeschoten Oranjeboomstraat Rotterdam (Video)

woensdag 18 februari 2015 23:39

Een 38-jarige Rotterdammer is woensdagavond omstreeks half elf in de Oranjeboomstraat neergeschoten voor de deur van een moskee lokaal. Een nog onbekend aantal verdachten schoten de man op straat neer waarna zij op de vlucht sloegen.
Een ambulance kwam ter plaatse en heeft slachtoffer direct gestabiliseerd. Daarna is deze aanspreekbaar maar behoorlijk gewond met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De politie heeft ter plaatse een groot plaats delict afgezet en is een zoektocht gestart naar meerdere verdachten. Tot dusver bekend is er nog niemand aangehouden. Een speurhond wordt ingezet om sporen veilig te stellen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

DSC_5566kl DSC_5571kl DSC_5574kl DSC_5577kl DSC_5579kl DSC_5582kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (38) op straat voor moskee lokaal neergeschoten Oranjeboomstraat Rotterdam (Video)
Schrijver:

 

 

Een 38-jarige Rotterdammer is woensdagavond omstreeks half elf in de Oranjeboomstraat neergeschoten voor de deur van een moskee lokaal. Een nog onbekend aantal verdachten schoten de man op straat neer waarna zij op de vlucht sloegen.
Een ambulance kwam ter plaatse en heeft slachtoffer direct gestabiliseerd. Daarna is deze aanspreekbaar maar behoorlijk gewond met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De politie heeft ter plaatse een groot plaats delict afgezet en is een zoektocht gestart naar meerdere verdachten. Tot dusver bekend is er nog niemand aangehouden. Een speurhond wordt ingezet om sporen veilig te stellen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

DSC_5566kl DSC_5571kl DSC_5574kl DSC_5577kl DSC_5579kl DSC_5582kl

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!